Om Kidzfoto

Vi har de sidste mange år fotograferet alt fra kæledyr og produkter til kataloger, brudepar og børn. Men vi må indrømme, at børnefotografering, og børns glæde og spontanitet er livsbekræftende, og derfor “bider” det mere på os. Ikke nok med at vi har det sjovt med børnene under fotograferingen, så ser vi også forældrenes glæde og stolthed, når de ser billederne af deres børn.

Fotograferer i hele Jylland og Fyn

Vi laver fotografering i hele Jylland og Fyn, og vi kommer gerne hjem til Jer, så vi kan fotografere, der hvor børnene føler sig helt hjemme. Det kan være hjemme hos Jer, på legepladsen, boldbanen eller et helt andet sted. Vi laver også fotografering i institutioner, og I er velkomne til at foreslå Jeres barns institution, at vi kommer og fotograferer. Hvis der kan mønstres et tilstrækkelig forældre/børn, kommer vi gerne og laver flotte og livlige billeder af børnene.

Sjov og afslappet fotografering

Ideen og konceptet bag Kidzfoto.dk er, at barnet får en sjov og afslappet oplevelse med mig som fotograf, hvilket afspejles i billederne. Når vi kommer hjem til Jer, bruger vi de første 10 minutter – uden kamera – på at lege med barnet/børnene. Det gør, at de ikke ser mig som en fremmed, men som en legekammerat. Det er derfor også vigtigt, at I som forældre fortæller jeres børn, at der kommer en pige hjem til Jer, så børnene har vænnet sig til tanken.

fotografen kidz

Hør mere om fotografering – kontakt mig her