21960862 mail@kidzfoto.dk

Overvejer du en professionel hjemmefotografering? Her kommer 5 gode grunde til, at du skal gøre alvor af dine overvejelser.

#1: DU SKAL IKKE BEKYMRE DIG OM VEJRET

At gå og følge med i vejrudsigten er ikke kun stressende for fotografen – det kan også være stressende for dig. Det kan være svært at få alle ender til at mødes, når f.eks. far og eller mor skal have fri fra arbejdet, for at være med til fotograferingen og derfor ærgerligt, hvis vejret svigter på dagen. Men en familiefotografering i hjemmet er du ude over den bekymring og skal kun junglere tidsplanen en gang.

#2: INGEN SKO

Det virker måske lidt fjollet, men med tre børn i hjemmet kan jeg forsikre dig om, at “ingen sko” er en god grund til en hjemmefotografering. Der er intet som at koordinere hele familiens garderobe for så at indse, at dine børn kun har lysende sneakers og Gurli Gris gummistøvler. At købe nye fotoværdige sko kan være besværligt … og dyrt! Men det er desværre sjældent, at yndlings gummistøvlerne med Gurli Gris, pynter på familiefotoet.

Hjemme i stuen kan hele familien fotograferes i strømpefødder eller bare tær. Findes der i virkeligheden noget sødere end bare babyfødder?

#3: DEN TRDJE GODE GRUND TIL AT VÆLGE EN HJEMMEFOTOGRAFERING:
HER ER DINE BØRN TRYGGE

Mange børn elsker at komme udenfor og udforske et helt nyt sted, men en del ,specielt småbørn og babyer ér bare tryggest i deres eget hjem og vante rammer. Nye steder kan få mange børn til at føle sig lidt generte, nervøse og nogle gange bange. Et genert, nervøst eller bange lille barn giver normalt ikke gode billeder. De fleste af dem varmer op efter 10-15 minutter, men forestil dig, hvad vi kunne opnå, hvis de var trygge fra starten!

#4: HJEMMEFOTOGRAFERINGER ER UNIKKE

Mange af os, leder efter det unikke og det personlige. Hvad er i virkeligheden mere unikt og personligt end vores hjem? Selv en lang stribe af rækkehuse er forskellige indvendigt, da det er dig og din familie, som gøre rækkehuset til et hjem – jeres hjem. Det mener jeg fortjener at blive dokumenteret, det er trods alt her I bruger det meste af jeres tid sammen som familie.

OG SIDST MEN IKKE MINDST: #5: UNDGÅ TRANSPORTEN

De fleste forældre ved, at en tur fra A til B, ikke nødvendigvis bare er en tur fra A til B. Det kan kræve både planlægning og forberedelser. Jeg tror de fleste forældre, kan nikken genkende til én eller flere af nedenstående udfordringer.

Skal jeg klæde børnene på før vi kører eller vente til vi er fremme? De spilder måske en snack på deres tøj – for snacks er en nødvendighed, altid snacks. Vil lille Trine falde i søvn på vejen? Sandsynligvis. Men hun er altid lidt gnaven efter en lur. Jeg må finde ud af hvordan jeg holder hende vågen. Måske er det muligt. Ellers måske skulle vi køre tidligere og give hende tid til at vågne. Hvornår skal vi egentlig køre? Jeg har brug for tid til at klæde alle på og tørre alle munde for krummer når vi når frem. Hvordan er trafikken på det tidspunkt?

Med en hjemmefotografering klæder du familien på umiddelbart inden fotograferingen, du er allerede ankommet, ingen bekymringer om trafik eller timing af lur. Win, win.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,

De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸