21960862 mail@kidzfoto.dk

Hvilke type af baggrund er bedst til børnebilleder? Det afhænger fuldstændigt af hvad du foretrækker.

Så går du og overvejer en børnefotografering er det essentielt, at du tænker over om baggrunden skal være ude/inde, i studie / on location, såvel som råt, naturligt eller personligt.

Hos Kidzfoto er der rig mulighed for indedørs og udendørs fotografering. De har forskellige udtryk da, der er tonsvis af muligheder. Få inspiration her til hvad andre glade kunder har gjort.

Børnebilleder on location

Rå eller naturlige omgivelser giver plads til masser af variation. Derfor er fotografering on location en god idé. Her har barnet / børnene rig mulighed for at finde noget at regel med eller på, som giver en god dybde til billedet.
Børnefotografering behøver ikke at gå stille fra sig! 😉

Med udendørsfotograferinger kan jeg fange noget ret smukt lys, som et studie ikke vil kunne fremkalde på samme måde.

Som altid tager jeg rigtig mange billeder, som du senere vælger mellem online. Det er således ikke op til mig at bestemme hvilken vinkler eller poses der fungerer bedst. Vi skal alle kunne stå inde for det gode slutresultat! 😉

Børnefotografering i studie

Med fotografering i et studie kan du vælge at få et mere minimmalistisk og simpelt udtryk til sine billeder.

Dette gør det ligeledes muligt at sætte skarpt på barnet ift. lyssætning.

Fotografering i studie er også det jeg anbefaler for nybagte forældre, som gerne vil have fotograferet deres nyfødte.

I mit fotostudie i Aalborg har jeg forskellige møbler og rekvisitter, som kan benyttes som baggrunde, som er tilfældet på nedenstående foto.

Smilende børn på billeder. Hvordan?

Hvad gør man så for at fastfange børnenes interesse? Jeg flytter mig meget rundt under en fotografering. På den måde når børn ikke at kede sig, og de syntes at hele fotograferingen er sjov.

Jeg er selv mor til en dreng med autisme, så jeg kender udmærkede til det – Trætte børn. De bliver utålmodige og det kan være en udfordring når det er foto tid.

Det er gennem vores forskellige pakker muligt at mikse baggrunde for dine børnebilleder. Vi tilbyder fotografering over hele landet og kan også lave hjemmefotografering.

FØLG os på Instagram for at se vores senere arbejde.

Knus fra Stine Bro