21960862 mail@kidzfoto.dk

Danmarks bedste børnefotograf

At være børnefotograf eller fotograf til børn, stiller store individuelle krav til den enkelte fotografering. Børn er meget forskellige størrelser og kræver man som voksen forstår at kravle i “børnehøjde”.

Som fotograf til børnefoto eller nyfødte, ved jeg af erfaring hvad der skaber de bedste og mest levende børnefotografier. Børn skal ikke føle sig låste, de skal ikke placeres i et studio hvis de hellere vil lege i sandkassen. Børnebilleder bliver klart bedst når man fanger børnene “der hvor de hører hjemme”.

Når et barn bliver født, er det stort og smukt. Og de små størrelser er altid både nysgerrige og lidt nervøse for den store nye verden de er “landet i”. Når man skal fotografere nyfødte og som professionel fotograf ved nyfødte børn, skal man vide hvordan man stille og roligt vinder barnets tillid og skaber en afslappet atmosfære hvor barnet hygger sig og føler sig tryg. På den måde får man de bedste baby fotos.

Kidzfoto Aarhus kører i hele Jylland og laver billeder hos jer, men tager gerne resten af Danmark med, ved nærmere aftale. Børnefoto med glød, liv, spontanitet og glæde. Jeg forsøger at fange børnene som de er og vil ikke lave om på deres glæde og leg, men fotografere dem, hvor de føler sig mest tryg. Det giver de bedste billeder.

Derfor har kidzfoto.dk sat sig for at blive danmarks bedste børnefotograf til børnebilleder. At være fotograf børn er vores mission.

Læs mere om kidz fotografen HER.

I kan se vores priser HER

Se vores GALLERI af fotos