21960862 mail@kidzfoto.dk

På fars dag fejrer vi alle de gode fædre derude. I den anledning har vi god mulighed for at fortælle ham, hvor stor pris vi sætter på ham og hvor højt elsket han er. Det kunne for eksempel være med den perfekte fars dags gave. Dagen ligger hvert år den 5. juni og har været indført i Danmark siden 1935. Der findes ikke én bestemt måde at fejre ham på, men derimod er der en vifte af muligheder for at hygge om ham.

Den personlige fars dags gave

Fotograf Kidz Foto tilbyder den personlige fars dags gave i form af børnebilleder i høj kvalitet. Overrask familiens far med gode billeder af børnene, som han vil glædes over i årevis efterfølgende. En anden mulighed er også, at give far et gavekort til en fotografering med børnene, både så han får oplevelsen sammen med børnene og selv kan være med på nogle af billederne. Billeder som han kan have stående på sit skrivebord i en fin ramme og et til hans smart-phone eller computer baggrund.

Book nu

Fars dag er allerede d. 5 juni , så synd dig at booke en tid. Jeg har et studie i Hasseris vi kan bruge eller vi kan tage ud i det smukke forår. Jeg kommer også gerne hjem til jer med kamera, baggrund og lamper. Du bestemmer. 

Èn kreativ time i skoven, studiet eller i jeres hjem og I har efter et par dage et fantastisk resultat, som vil smelte din mand- eller kærestes hjerte.

Over 10 års erfaring

Mulighederne for den perfekte fars dags gave er mange og jeg, Stine Bro, har over ti års erfaring med børnefotograferinger. Jeg selv en søn, så jeg ved godt hvad det kræver, at skabe en god og tryg oplevelse. Derudover skal du vide, at hvis dit barn/ dine børn har en dårlig dag, det regner meget eller hvad det nu måtte være, der af gode grunde står i vejen, er der mulighed for gratis ombookning.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige jeres skønne børn,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸