21960862 mail@kidzfoto.dk

I år vælger de fleste danskere at tilbringe deres sommerferie her i Danmark, med for eksempel ophold i sommerhus. Her er det muligt at booke en en professionel fotograf til at lave en sjov og god familiefotografering fra sommerhuset, som ofte også byder på flotte lokationer, for eksempel skov, strand eller heder.

En anderledes oplevelse

Det er en fordel for mange af mine kunder, da der er masser af tid at tage af i sommerferien, hvor alle er samlet og afslappet. Når du er afslappet og har det godt kan det ses på billederne.

Brug en halv eftermiddag på en sjov og anderledes sommerhusaktivitet som familiefotografering. Forevig sommeren 2020, hvor mange danskere er tvunget til at være i Danmark, med flotte familiebilleder.

Fotografering on lokation kan, modsat studiefotografering, skabe dybde og liv til billederne! Børnene kan lege og I kan interagere med for eksempel naturen omkring jer, der kan gøre det nemmere at føle sig afslappet under fotosesionen

Jeg, Stine Bro, har over ti års erfaring med professionel familie- og børnefotografering. Jeg ved derfor lige, hvad der virker i forhold til at få de små til at smile.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING HER

Her er naturligvis også mulighed for lige at få et kærestebillede af mor og far, såsom det du ser ovenfor.

Hvorfor foregår familiefotografering i sommerhus?

Familiefotograferinger i sommerhus kan foregår på mange forskellige måder. Det er dig som kunde der bestemmer hvor de skal tages fra, men jeg kommer med forslag samt tip og tricks til posering, tøjvalg med mere.

Jeg kører i det meste af landet i forbindelse med fotograferinger generelt, så selvom jeg har holder til i Aalborg, er det intet problem, hvis jeres familiefotografering i sommerhus ikke er i Nordjylland.

LÆS OM 4 TIPS TIL FORBEREDELSE OP TIL PORTRÆTFOTOGRAFERING HER

Jeg glæder mig til at høre fra jer. I kan kontakte mig her samt på både Facebook, eller Instagram!

Rigtig god sommer til alle mand!