21960862 mail@kidzfoto.dk

Står I og ønsker en familiefotografering, så læs med her, hvor jeg vil præsentere de forskellige muligheder for dette. En familiefotografering skaber minder til resten af livet og samtidig er det en sjov og anderledes oplevelse for hele familien.

Familiefotografering i naturen

Den danske natur er helt fantastisk. I Aalborg og omegn, har vi en masse muligheder for skønne billeder. Vi har skov, parker, havnemiljø og selvfølgelig vandet. Så inden fotograferingen skal I have taget stilling til område og stemning. Jeg tager og meget gerne en snak med jer, så vi i samråd kan komme frem til det bedste resultat.

Jeg får ofte spørgsmål om vejret, hvad nu hvis det regner eller er overskyet? Overskyet vejr, giver bestemt ikke dårlige billeder og regner det snakker vi sammen på dagen.

Se endnu en skøn familiefotografering i naturen her.

Familiefotografering i hjemmet

Mange af os leder efter det unikke og det personlige. Hvad er i virkeligheden mere unikt og personligt end vores hjem? Selv en lang stribe af rækkehuse er forskellige indvendigt, da det er dig og din familie, som gør rækkehuset til et hjem – jeres hjem. Det mener jeg fortjener at blive dokumenteret, det er trods alt her I bruger det meste af jeres tid sammen som familie.

Familiefotografering i studiet

Du har massere af muligheder i forbindelse med en fotografering i studiet! I studiet har vi varme på og god tid til at børnene kan falde til og føle sig trygge, her bliver de små fingre ikke kolde også starter vi når I er klar. I studiet har vi forskellige miljøer og baggrunde vi kan bruge, for at skabe netop det udtryk I ønsker.

Gode råd

Jeg kan anbefale, at I tænker over farverne på Jeres tøj, så I nogenlunde er ens i udseendet. I behøver ikke at have samme farve på, men tænk over nuancerne og om I har lyst eller mørks tøj på. Jeg vil også fraråde stort tryk eller bogstaver på tøjet.

Til møderne/kvinderne, vil jeg anbefale, at I bruger lidt ekstra make-up, da lyset tager 50% af dette.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸