21960862 mail@kidzfoto.dk

Vi hylder fædre på fars dag. Fotograf Kidz Foto tilbyder den personlige fars dags gave i form af børnebilleder i høj kvalitet. Sjove og overraskende gaveideer til fars dag er gode billeder af dine børn, han vil glædes over årevis efterfølgende. Fotografierne vil få ham til at føle sig anderkendt og elsket. Med billederne kan han have til at stå på sit skrivebord i en fin ramme og et til hans smart-phone eller computer baggrund.

Fars dag er allerede d. 5 juni i år (2020), så synd dig at booke tid. Jeg har et studie i Hasseris, men pt. foretrækker de fleste familier lige for tiden at få lavet udendørs fotografering. Dette skyldes dels det smukke forårs, og dels corona virus. Vi har også muligheden for at komme ud til jeres hjem med en kamera, baggrund og lamper. Du bestemmer.

Èn kreativ time i skoven, studiet eller i jeres hjem og I har er par dage efter ejerne af et fantastisk resultater til at smerte din mands eller kærestes hjerte.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING I NATUREN HER

Børnefotografering? Hvordan, hvornår og hvor??

Mulighederne for den perfekte fars dags gave er mange, og jeg, Stine Bro, har over ti ord erfaring med børnefotografering. Desuden har jeg selv en søn i børnehavealderen, så jeg ved godt hvad det kræver at få dine børn får en god og tryg oplevelse. Desuden skal du vide, at hvis dit barn / dine børn har en dårlig dag, eller det regner meget, eller hvad det nu måtte være der af gode grunde står i vejen, er der mulighed for gratis ombookning.

Har du ikke nå at få foretaget en børnefotografering inden da, kan et gavekort til børnenes far også give ham mulighed for at være med på billederne, med hans / jeres børn. Dette er altid en sjov oplevelse. Læs mere om vores priser på fotopakker her.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer.

De bedtse hilsner fra Stine Bro.