21960862 mail@kidzfoto.dk

Børne foto i Kolding

Naturen i og omkring Kolding er perfekt til fotografering af børn. Der er Kolding Fjord, hvor der er plads til at børnene boltre sig i vandet, løbe i sandet eller finde strandskaller på stranden, eller Kolding Hus der giver rå og romantiske billeder. Børnebillederne bliver spontane og fyldt med livsglæde. Endvidere fantastiske muligheder for familiebilleder. Billederne kan også blive fotograferet hjemme hos jer privat.

børne-fotografering børnefoto_zz børnefotografering fotografering-af-børn

Fotograf Kolding

I kolding er der masser af dejlige steder at lave børnefotografering. Jeg kender Kolding rigtigt godt og ved hvor mange af de gode lokationer er at finde. Men man kan også lave sjove og anerledes børnefotos hjemme hos jer selv, i haven, på den lokale legeplads, ved skolen eller på en mark for den sags skyld. Det vigtigste er bare at børnene hygger sig og slapper af i fotografens selskab. Som fotograf Kolding, kan jeg altid garantere flotte og anerledes børnebilleder.

Se mere om Kidzfoto her.

børnebilleder i naturen

Fotograf Kolding

Gravid foto i Kolding

Mavebilleder i Kolding kan blive fotograferet i Jeres hjem eller ude i den smukke natur. Som gravid fotograf lægger jeg vægt på den gravides mave og den moderlige glæde som bliver blandet med kant, spænding og natur.

mavefotosgravid-fotografgravid-fotograf11

Læs om en dygtig fotograf i Kolding her.