21960862 mail@kidzfoto.dk

Børnefotograf Odense

Som fotograf i Odense, er der fantastiske lokationer, hvor fotografering af børn kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur. Der kan barnet løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

Fotograf Odense

Fotografen Stine Bro fra Kidzfoto har studie i Aalborg, men kører ofte til Odense for at lave opgaver. Stine er en kreativ fotograf, der altid kan levere flotte og anerledes billeder uanset, hvor hun bliver placeret. Jeg, Stine, elsker at fotografere i børnehøjde og ved, hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

Gravid foto Odense

Fotografering af gravide er også en af de fotografgenre jeg ofte laver i Odense. Fotograferingen kan foregå hjemme hos jer eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederne.

Kontakt mig her for info om, hvilke datoer jeg er i dit område næste gang!