21960862 mail@kidzfoto.dk

Fotografering af nyfødte er en meget smuk og unik oplevelse. Billederne kan du have resten af livet og bruge som gave til familiens øvrige medlemmer.

Normalvis tager en babyfotografering 1-2 timer eftersom bleskift og ventetid ift. at få barnet til at falde til ro kan trække ud. Sæt dette tidsrum af til fotograferingen, da stress kan smitte af på barnet.

Billederne laves for det meste i vores studie i Hasseris, men vi kan sagtens køre hjem til jer. Vi har baggrund og lys, hvis I skulle ønske bileder med en helt hvid eller en helt sort baggrund. Dette tager vi en snak om forinden. 

Da den nyfødte ofte er afklædt på en nyfødt fotografering, skuer jeg op for varmen i mit fotostudie, så barnet ikke bliver koldt. Husk at gør det samme, hvis fotograferingen ønskes at foregå hjemme hos jer.

SE DENNE VIDEO OM FØDTFØDT FOTOGRAFERING

Fotografering af nyfødte bør foregå inden for barnets første 2 leveuger. Hvorfor? Det ganske enkelt fordi barnet sover dybere i denne alder, således det er nemmere at flytte rundt på barnet, som giver de ønskede billeder.

For at få de bedste sove-billeder af dit barn, er det vigtigt du forsøger at holde barnet vågent et par timer inden fotosessionen.

Vent helst med at give dit barn mad til vi mødes. Det kan du gøre, mens vi gør fotoudstyret klar, da barnet falder til ro og giver os de bedste forudsætninger for en succesfuldfotosession.

Hvad hvis det ikke lykkes? Bare rolig, så kræver vi kvit og frit igen et par dage efter.

Se flere billeder fra nyfødt fotografering her.

Vi ser frem til at høre fra jer. Fælg os på Instagram og Facebook for løbende inspiration.