21960862 mail@kidzfoto.dk

Jeg nyder virkelig at tage billeder til alverdens begivenheder. Især barnedåb! En af de dejligste stunder som fotograf er, når man får æren af at forevige et lille barns første tid i livet. Barnedåben er livets første fest som ikke må gå i glemmebogen. Til en fotografering sidste søndag, måtte jeg med stolthed i sindet med til en smuk barnedåb i Aalborg. Herefter kunne hele familien nyde godt af billerne jeg tog deraf. Jeg tager efter ceremonien billeder af familien med barnet på skift efter ønske. Der tages som ofte billeder af barnet alene, hvis dette ønskes.

En vigtig begivenhed

Jeg er glad for at være til stede, når familie og venner finder sammen for at fejre en vigtig begivenhed.

Jeg vil gøre mig så lidt bemærket som muligt under ceremonien, således de involverede parter ikke bliver forstyret. Min fotografering fuldføres i forsigtighed, så alle kan nyde dagen, uden at skal bekymre sig om fotograferingen heraf.

Jeg tager hver uge rundt i det meste af Jylland på opgaver store som små. Vi tager nogen dage inden, en snak om hvordan og hvorledes det praktiske skal foregå.

Vi kender alle til det, når barnet græder højlydt og folk ikke ved hvor de skal stå eller gå. Det tumult der kan opstå under en barnedåb, skal ikke være en hæmsko for en succesfuld fotografering. Jeg vil snige mig rundt i kirken på listesko, uden at stå i vejen for de øvrige gæsters udsyn.

Dåbsgaven

Skal du til at blive en glad forældre, tante eller onkel, bedsteforældre eller noget helt andet? Så skal du til at overveje hvad barnets dåbsgave skal bestå af. En dåbsfotografering er den perfekte gave, som hele familien vil kunne nyde i mange år efterfølgende.

Ønsker du yderligere inspiration til hvordan dine barnedåbsbilleder kan tages, kan du læse mere her: https://www.kidzfoto.dk/barnedaab/