21960862 mail@kidzfoto.dk

 

Hvilke muligheder har vi i forbindelse med billederne?

Hvad skal man være opmærksom på, og hvilke muligheder har man i et studie? I har massere af muligheder i forbindelse med billederne taget i studiet. Først og fremmest er et studie optimalt til fotografering i de kolde måneder, og netop dette betyder, at billeder der tages til julegaver blandt andet er på tale. Dermed er det mulighed for at give nogle dejlige billeder i julegave. Tænk engang, hvem ville ikke blive glad for et eller flere billeder af barnebarnet i julegave? Det er jeg sikker på at alle ville. Det er et øjeblik som er foreviget, og netop dette giver skønne minder at se tilbage på.

     

Derudover ser i at billederne er sammensat i en collage, og netop dette er en mulighed. Derudover kan i også modtage billederne hver for sig. Vi sælger også rammer, så i har mulighed for at fuldende billedet, enten hjem til eller til julegaven.

Hvilket tøj er fornuftigt til en børnefotografering i studie?

I forhold til tøj til en fotografering af børn i studiet, er der ikke mange regler i skal forholde jer til. Hvis baggrunden er sort, vil tøj i sort være dumt, og ligeledes hvis baggrunden er for eksempel hvid, så undgå at påklæde jeres børn i hvid. Derudover er der ikke noget tøj der er bedre end andet.

        

LÆS MERE OM MIT GENERELLE FOTOGRAFARBEJDE PÅ MIN ANDEN HJEMMESIDE FOTOGRAFAALBORG.NET

Sørg for at følge mig på Instagram og Facebook for mere inspiration til både børnefotografering i studie samt meget andet.