21960862 mail@kidzfoto.dk

Lotte Fisker Jørgensen:

Kære Stine

Tusind tak for de fantastiske billeder! Du kan virkelig nogle tricks med det kamera. Det er bare helt perfekt at få børnene fotograferet i naturlige og afslappende omgivelser, når billederne stadig kommer til at ser topprofessionelle ud – og det må man sige, at de gør! Også tak for hurtig ekspedition. Vi vil helt sikkert vende tilbage næste gang, børnene skal fotograferes.

Bedste hilsner

Lotte


Charlotte siger:

Hej Stine

Hvor er det bare nogle smukke billeder!!!!! Det er lige præcis sådan vi ønskede os billederne, de kan ikke være bedre Stine.
Det er simpelthen et imponerende og meget professionelt stykke arbejde, du har lavet – wow du er bare en dygtig fotograf
,en KÆMPE tak herfra.

Kærligst Charlotte

Jette siger:

Hej Stine

Wauw!!! Sikke nogle smukke billeder, jeg er helt rørt – stærk oplevelse at se ens barn afbildet så smukt! Tusind tak for det. Det bliver svært at vælge billeder. Dine evner som fotograf er jo intet mindre end unikke. Kærlig hilsen Jette.

Trine siger:

Hej Stine
Har først fået tid til at skrive tilbage til dig nu, men vi vil bare sige tusind tak for de fantastiske billeder! Dem er vi bare så glade for.

Vh.

Trine

Mathilde siger:

WOW WOW WOW, hvem havde troet at mine børn er så skønne 🙂 Du har fanget lige præcis den glæde, og personlighed i dem. Det var en fantastisk oplevelse at mødes med dig i Dyreparken, hvor børnene bare bare legede (også med dig 🙂 ). De snakker stadig om dig 🙂

Hilsen Mathilde

Tine

http://www.min-mave.dk/terminsgrupper/thread-1783291.htm

Lene skriver om fotograf kidzfoto:

http://www.min-mave.dk/terminsgrupper/thread-1814098.htm

Maria

Kidzfoto.dk – fotograf til børnebilleder, gravide og mavebilleder.