21960862 mail@kidzfoto.dk

Vi kender det allesammen – stress til familiefesten, du skal være mor/far, vært/værtinde og samtidigt fotograf. Jeg vil med glæde tage lidt af presset fra dine skuldre, ved fotografere alt hvad der fotograferes kan. Så kan du nyde familiefesten og være på billederne med dine børn, fremfor bag kameraet. Hvad end det en konfirmand- eller festfotografering.

Aalborg, Aarhus, Vejle og alt derimellem

Alle forældre vil gerne give deres børn en uforglemmelig dag og konfirmation, og ikke mindst gode minder at se tilbage på. I 2022 vil mange konfirmander gerne have billeder på deres sociale medier, mor og far vil som altid gerne have et godt billede eller to til vægen. Jeg hjælper med begge dele til en konfirmand- og festfotografering.

Jeg tilbyder konfirmand- og festfotograferinger i Aalborg, Aarhus, Vejle og alt derimellem – også på helligdage.

Læs mere om konfirmandfotografering her.

Fotografering til større fester

Jeg starter med at forventningsafstemme med dig som kunde, lytter til de ønsker du måtte have og eventuelt gode råd og foreslag. Til sådan en snak, kan vi også få en ide om, om I ønsker 1 times fotografering, den halvefest eller hele festen. Du ud vælger passagen og hovedpersonerne. 

Ønsker I “fluen på væggen”-billeder eller “stemningsbilleder”, er det vigtigt for mig at vide, om der er nogle personer som slet ikke ønsker at blive fotograferet. 

Når det er sagt, forsøger jeg at tage billeder af flest mulige gæster til familiefesten, men naturligvis med fokus på hovedpersonerne/hovedpersonen.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram,

Jeg glæder mig til at forevige din og dit barns store dag,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸