21960862 mail@kidzfoto.dk

Efter et hårdt år med hjemmeskole og social distance, fortjener dit barn så ikke en ekstra konfirmationsgave? Book en professionel konfirmandfotografering til at skabe smukke konfirmandbilleder, der vil forevige en af de store begivenheder i dit barns liv 🙂

Planlæg en konfirmandfotografering

Mange af Kidzfotos kunder vælger at få konfirmandfotografen Stine Bro til at fotografere konfirmanden ude blandt grønne træer i tidsrummet mellem kirken og festen. Men der er også en del kunder, der vælger at planlægge konfirmandfotografen undervejs i løbet af dagen. Sådan bliver der taget billeder af den nærmeste del af familien også.

Grundet COVID-19 er vi hos Kidzfoto naturligvis fleksible ift. eventuelle ændringer i datoen for konfirmationen såfremt der skulle forekomme nogen.

Hvis der ikke umiddelbart er tid eller overskud til konfirmandfotografering på selve dagen for konfirmationen er det ofte anvendt, at konfirmandfotograferingen foregår dagen før eller dagen efter konfirmationen. Dette giver mulighed for at tage mere tid til at udforske forskellige lokationer i fx naturen, der giver de ønskede udtryk til billederne. Se nedenstående eksempler på, hvordan vandet også kan fungere som en smuk baggrund.

Besøg os på LinkedInInstagram eller Facebook for at følge med i vores fotoarbejde.

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bro.