21960862 mail@kidzfoto.dk

En nyfødt fotografering er en smuk og unik oplevelse. Billeder du kan have resten af livet og som vil skabe stor glæde for familiens øvrige medlemmer. Det er en oplevelse, som kan forevige en meget flygtig tid i livet.

God tid til ro og nærvær

Normalt tager en nyfødt fotografering 1-2 timer, hvor der er god plads til bleskift, mad, ro og nærvær for den lille. Så det bliver en god oplevelse for alle. Sæt derfor god til af, så der er ro omkring fotograferingen. 

Billederne kan laves både i vores studie i Aalborg eller hjemme hos jer selv. Jeg har baggrund og lys jeg kan tage med, hvis I skulle ønske billeder med en helt hvid eller sort baggrund, kombineret med billeder fra hjemmet. Dette tager vi en snak om forinden.

Vi skruer op for varmen

Den nyfødte er ofte afklædt til en nyfødt fotografering, derfor skruer jeg op for varmen i studiet, så barnet ikke bliver koldt. Husk gerne at gøre det samme, hvis fotograferingen skal foregå i hjemmet. 

Se denne video om en nyfødtfotografering.

Hvornår

Som udgangspunkt skal en nyfødt fotografering gerne foregå indenfor barnets første to leveuger. Her er der gode chancer for, at barnet sover dybt, så her er det nemmere at flytte rundt på barnet. Og derved kan vi få flere forskellige billeder. 

For at få de bedste sovebilleder af dit barn, kan det være en god ide, at barnet er en smule træt optil nyfødt fotograferingen. Og derved forhåbentlig vil tage en god lur imens. Det vil også være godt, hvis barnet får lidt at spise når I ankommer, imens vi snakker og gør klar. Det kan være med til at skabe lidt ro og tryghed.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne specielle tid med jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸