21960862 mail@kidzfoto.dk

Portrætter i en børnehave 

Portrætter i en børnehave i Nordjylland ikke langt fra Aalborg. Jeg var i august ude i en børnehave for at tage billeder af de mange skønne legende børn. Børnene var i deres vante omgivelser og netop dette betyder meget for at få taget nogle gode portrætter. Når børnene er omgivet af de vante pædagoger og på en legeplads som de kender, bliver protrætterne mere naturlige og børnene fremstår tilpasse og glade. Vejret var skønt og legepladsen indbød til en masse fri leg, det var fantastisk at se hvordan børnene hyggede sig imens jeg listede rundt og fangede og forevigede de små øjeblikke. Er de ikke skønne billederne?

Jeg tager billeder i 1 time, men derudover er der altid sat tid af til en lille madpause. Dette gør også at hele fotograferingen bliver mindre anstrængende og stressende, fordi der er sat tid af til det uforudsete for eksempel.

Hvordan får man de bedste billeder af børnene i en institution? 

Jeg kommer meget gerne ud til jeres institution, det er nemlig her børnene har det bedst. De er de deres vante omgivelser med pædagoger de kender, omkring sig. Jeg fanger børnene i deres leg på legepladsen uden de nødvendigvis bemærker at jeg fotograferer dem. Om det hedder børnehave, dagpleje, vuggestue eller anden form for daginstitution, så vil jeg meget gerne fotografere jeres børn. Fotograferingen vil altid foregå udenfor, da det er her vi finder det bedste lys.

Se for eksempel billeder fra en anden børnehave som jeg fulgte til og i  zoo HER

Forhindrer vejret fotograferingen i en institution? 

Vejret forhindrer ikke en fotografering i en institution. Børnene klæder sig efter vejret, og regn kan ikke forhindre fotograferingen, da vi ofte kan slippe med lokale byger over foråret og sommeren. Jeg fotograferer dog senest til oktober måned, for at undgå røde næser og flyverdragter.

Se forresten noget super fedt overtøj til jeres børn til børnehaven HER