21960862 mail@kidzfoto.dk

Sommerferien står for døre. FANTASTISK! Jeg tilbyder fotografering, mens I holder ferie i sommerhuset eller er på udflugt.

Fotografering til udflugter

Skal familien på udflugt i sommerferie? Slå to fluer med ét smæk med en sommerfotografering! Jeg kan med glæde tage og fotografere jer på jeres picnic i parken eller dådyrfodring i dyrehaven som eksemple.

Sidste sommer var næsten alle sommerens dage regnfrie, men hvem ved hvad der sker i år? Derfor er der mulighed for at rykke vores aftale, hvis jeres udflugt sker at blive aflyst eller udskudt grundet dårligt vejr. På den måde er jeg fleksibel og til at forhandle med.

Fotografering af flere generationer i sommerferien

Jeg laver mange sommerfotograferinger med børn og deres forældre og/eller bedsteforældre under solen her i sommerferien! Det er virkelig smukt med sommerbilleder af hele familien i det grønne. Det behøver ikke at tage lang tid eller være meget omfattende. Tidsrammen for fotograferingen afhænger af antallet af familiemedlemmer og deres alders spænd. Men vi tager det altid med ro og undgår stress.

Jeg kører rundt i hele Jylland og Fyn, så det begrænser ihvertfald ikke udvalget af udflugtsmål.

Hvornår får jeg billederne?

Efter jeg har været hos en kunde tager jeg så hjem, hvor jeg kigger billederne igennem. Her bliver de grovsorteret. Dette er kun med henblik på billeder hvor der er for eksempel lukkede øjne på.

Den efterfølgende proces er, at jeg sender billederne til jer, der kigger dem igennem og vælger hvilke af billederne I ønsker at købe. Priserne heraf findes er på denne siden. Der er forskellige pakkeløsninger. De udvalgte billeder redigerer jeg inden de bliver sendt til jer.

Ventetiden på hvornår du får billederne at se, og dermed kan udvælge de bedste, afhænger af hvor mange kunder jeg har på den pågældende dag for vores fotoshoot.

Lyder sommerfotografering som noget for din familie, eller for nogen du kender, kan du læse mere på min anden hjemmeside

Jeg dig en rigtig god sommerferie! <3 – Fotograf Stine Bro fra Kidz Foto