21960862 mail@kidzfoto.dk

Børnefotograf Kidzfoto

Professionel fotograf til børn, babyer, familier, gravide, konfimander m.m

Børnefotograf Kidzfoto.dk professionel fotograf

Jeg er professionel børnefotograf, og laver børneportrætter i hele Jylland. Jeg synes, at det bedste børnebillede er udtryksfuldt, og har glød, og det kræver sin fotograf at lave børnebilleder.

Gløden kan ikke fremtvinges på kommando, og kan ikke skabes lige så naturligt hos en fotograf i et studie eller ateliér. Som fotograf mener jeg, det er vigtigt, at børnefotografering laves i et for barnet naturligt og hjemligt miljø. Det er de trygge rammer, der udgør det vigtigste fundament for et naturligt børnefotografering. Mens der leges i stuen, i naturen, på legepladsen eller andre locations, jeg som børnefotograf kan være behjælpelig med at finde. Ønsker I børnefotografering i foto studie har jeg det i Aalborg i Hasseris.

Bryllups Fotografering

Boudoir fotografering

Kærste fotografering

Familie, fest &

fotogafering

Komfirmations Fotografering

Personlige Portrætter

Event fotografering

Erhvervs fotogafering

 

Elsker fotografering af spontane børnefoto

En kreativ fotograf som jeg selv, elsker når kreativiteten får lov at blomstre, og mærke livsglæden hos barnet, og få den gengivet autentisk. Da jeg er on-location fotograf, kommer jeg hjem til Jer, og på den måde er vores fotografering ikke låst af fotostudiets rammer. Derimod er barnet på hjemmebane, og både fotograf og barn kan slappe af, lave sjov og spas. Jeres barn vil ikke føle sig “på” og tvunget til at stille op til fotografering, som fx ved en fotograf, der tager de traditionelle skolefotos.

Det spontane udtryk, som vi mener er så vigtigt for et portrætfoto, vil du finde større glæde i at kigge på i mange år. Få lavet spontane og varme børnefotos hos en fotograf, der ved hvordan, det skal foreviges.

Børnefotograf til fotografering i hele Jylland og på Fyn

Børnefotografering laver jeg i hele Jylland, og særligt har jeg fotograferet mange børn i bl.a.:

Generelt kører jeg meget ud som børnefotograf i Jylland, Nordjylland, Østjylland og Midtjylland og på Fyn.

Vores kunder siger!

Det er de bedste billeder der er taget af mig i årevis, fantastisk måde og skyde min nye hjemmeside igang på.

MICHAEL

Kunde i backyard studio

Lorem insum dolor amet consec tetur adiriscin elit eiusmod temsor incididunt dolore masna alirua enim minim veniam nostrud exerci tation ullamco aliruis commodo conseruat irure dolor renrehen derit volustate velit esse cillum dolore funiat nulla sariatur excelteur occaecat cunidatat.

BILL SMILER

Our Client

konfirmation foto
familiefoto
gravid
baby foto

about us

Why Choose Us

Lorem insum dolor amet consec tetur adiriscin elit eiusmod temsor dolore masna alirua enim minim veniam nostrud exerci tation ullamco aliruis commodo exceur sante monara conseruat irure dolor.

Fotografen

BABY

Babyfotograf

Kidzfoto laver babyfotografering af babyer i alle aldre og størrelser, og det kan laves både i studiet og hjemme hos Jer.

Mavefoto

Gravid billeder

eg er en kvindelig fotograf, der laver gravid billeder, og selv har været gravid, og ved, hvad det vil sige at gennemgå de faser, du gennemgår med maven. Få lavet flotte mavebilleder her.

Børn

Børnefotografering

Børnefotografering er et af mine specialer, og jeg elsker at fotografere børn i alle aldre. Det dejlige ved børnefotografering er det spontane, der opstår, når børn får lov at være sig selv, som de fx er, når vi laver børnefotografering i hjemmet hos Jer.

Dåben

Barnedåb

Fotografering af barnedåb kan foregå i kirken eller i studiet. Ved at fotografere til barnedåb i kirken får man stemingen, familien, dåbsbarnet og gæsterne med, hvor man derimod i studiet bruger mere tid på det enkelte portræt af dåbsbarnet og efterfølgende familieportræt.

Konfirmand

Konfirmation

Konfirmation er en stor mærkedag, og en dag som hele familie bruger megen tid og energi på at arrangere. Derfor ved jeg at billeder af konfirmations-kjolen, håret, tøjet og konfirmand-portrætterne er en vigtig del af konfirmationen. Jeg har lavet mange konfirmationer og konfirmand-fotografering – lige fra konfirmand-portrætter til fest-fotografering, og kan være med helt på den måde, I ønsker det.

Newborn

Nyfødt-fotograf

Nyfødt-fotografering er noget utrolig smukt, og det er skønt at lave billeder af de helt små nyfødte. Nyfødt-fotografering laves ofte i studiet, men kan også laves hos Jer, og det praktiske kan vi tage en snak om.

GALLERY

Mini Galleri

gravid fotografering
børnefoto
søskende foto
babyfotografering
børnefotografering
barne foto

BEAUTY

Send en besked