21960862 mail@kidzfoto.dk

Familie- og børnefotografering i skoven i Aalborg

Familie- og børnefotografering i skoven i Aalborg. Jeg var tidligere på ugen ude for at fotografere i Mølleparken i Aalborg, som ligger i Nordjylland. Kunden havde bestilt en samlet børne- og familiefotografering, og sammen blev vi enige om at tage i Mølleparken. Vejret var fantastisk og skoven var derfor et oplagt valg. 

Det blev til nogle fantastiske billeder hvor de forskellige personligheder fik lov at skinne igennem. Jeg lægger meget vægt på, at billederne virker naturlige og netop at den enkeltes personlighed kommer til udtryk, og på den måde garanterer jeg også de bedste billeder. 

Hvorfor få taget billeder i skoven? 

Det er en god ide at tage billeder i skoven, fordi skoven indbyder til mange forskellige slags billeder. Der er et hav af baggrunde at vælge imellem og samtidig både plads, ro og luft. Vi kan både skyde billeder af børnene i vandpytter, i træerne eller i deres leg på græsplænen og de rolige træer og det smukke lys lægger op til et skønt familiebillede. 

 

En skøn oplevelse 

Gør dig selv den tjeneste og book en fotografering til enten dine børn eller til din familie. Det er en helt unik og dejlig oplevelse at få taget nogle billeder sammen med eller af dem man elsker. Derudover foreviger du nogle skønne øjeblikke, som er ligeså fantastiske at se tilbage på, også efter mange år. Derudover sørger jeg for at fotograferingen bliver en dejlig oplevelse. I kommer alle til at føle jer godt tilpas og alt bliver gjort så naturligt som muligt, så billederne ikke kommer til at virke opstillet. 

HER kan du blandt andet finde oplysninger om mit studie og se en anden video som fortæller mere om hvem jeg er og om børnefotografering. 

Og se lige HER nogle fede gummistøvler, som børnene kan have på, hvis der skal hoppes i vandpytter under fotograferingen.