Fotograf Aalborg

Fotograf Aalborg

Som fotograf Aalborg, Nørresundby, Vadum, Hasseris, Nibe, Støvring, Skørping er der fantastiske muligheder for fotografering af børn og gravide maver, både i foto studiet i Aalborg, eller hjemme ved Jer. Det kommer alt an på Jeres børn, og hvilket look i ønsker på billederne. Kvaliteten på billederne bliver det samme uanset hvor vi laver en børnefotografering.

Jeg har studie på Fyrrebakken 10a, 9000 Aalborg ( Hasseris)
Kontakt mig ( stine) på mail: kidzfotoaalborg@gmail.com

børnebilleder

Der er endvidere gode muligheder for børnefotografering og mavebilleder i Aalborg og Nørresundby i Kildeparken ved Hotel Hvide Hus, Mølleparken, vandet ved Limfjorden, hvor der også er mange gamle fabrikker til det rå. Gode links.

mavefotos

Se fotos fra en uddannet fotograf i Aalborg her.

 

 

Fotograf Aarhus børn

Søger du en dygtig fotograf i Aarhus, der fotograferer børn, babyer, familier, søskende i afslappende omgivelser, så er du helt rigtig her hos Kidzfoto.dk.

Fotograf i Aarhus – ved en passioneret børnefotograf

Vi ved jo at alle børn er forskellige, og nogen børn har brug for mere tid for at kunne slappe af foran et kamera og være sig selv end andre. Og det skal der altid være tid til. Jeg ved per erfaring det er dér de bedste børnebillede bliver til. Jeg holder mig derfor gerne i baggrunden og observerer barnets leg, og giver så få anvisninger som muligt. På den måde kan jeg fange de naturlige udtryk.

fotografering-af-børn

Jeg foretrækker at arbejde med naturligt lys, og fotograferingen foregår derfor for det meste on location. Det kunne f.eks. være dit eget hjem, en park eller en legeplads. Mulighederne er mange.

Læs mere om fotografering i Aarhus her.

Mit mål er at skabe et varigt minde for dig og din familie – at fastholde de smukke, søde, magiske og flygtige øjeblikke i dit barns liv. Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn, der bare er børn – i omgivelser hvor de kan føle sig trygge og ubekymrede. Derfor tilbyder jeg fotografering i og omkring eget hjem.

Fotograf Aarhus børn

Hvad skal der så ske med disse billeder?Jeg foretrækker helt klart at bruge dem til personlige vægdekorationer. Efter min mening skaber familie- og børneportrætter størst glæde, når de bliver hængt op på væggen, hvor de kan værdsættes hver eneste dag, fremfor at blive gemt på en harddisk eller CD. Derfor tilbyder jeg print i et stort udvalg af størrelser og materialer i bedste kvalitet.

Fotograf Aarhus børn

Læs mere om fotografen her. – Fotograf Aarhus børn

Konfirmand billedeserie

Konfirmations fotografering

Denne konfirmations fotoserie er fotograferet på en togstation i Oksbøl ved Esbjerg. Konfirmanden Emil, var med på at lave billeder, hvor han var cool, glad og sej 🙂 Vi brugte de miljøer der var i nærheden som skinnerne fra togbanen og de grønne områder omkring. Alt i alt en meget varierende konfirmations serie 🙂

fotograf fotograf fotograf billeder konfimation fotos konfimation fotografering konfimation fotograf konfimation fotografering konfirmand fotograf konfirmand fotograf aarhus fotograf konfirmand konfirmand konfirmand billeder konfirmand fotograf konfirmand konfirmand portrætter konfirmation konfirmand aarhus fotograf konfirmand aarhus konfirmand fotograf konfirmand fotografering konfirmand fotos konfirmand foto konfirmand fotograf konfirmation konfirmation fotograf konfirmation aarhus konfirmations fotografering konfirmations foto konfirmations billeder konfi billeder konfirmation

Fotografering i Munkholm Zoo med børnehave

Jeg havde fornøjelsen af, at følge børnehaven Hasselhaven til Munkholm Zoo. Jeg fulgte med i bussen fra om morgenen, og så de glade smil og spændte øjnene 🙂 Desværre var vejret ikke helt med os, men så på ingen måde ud, som om det generede børnene. Det var nemt at fotograferer de mange sjove situationer og glade børn. Der blev spist madpakker i teltet og sluttet af med is, hvilket var til stor glæde for både børn og forældre 🙂 Som i ser, var der et par trætter børn til sidst i bussen hjem 🙂

Konfirmations billeder

SÅ er konfirmations sæsonen startet. Her er lige et lille smugkig på konfirmandportrætter, med specielle farve, som går billeder utrolig eventyrs agtige. Billederne fra konfirmationen skal være personlige, og ungdommelige, så konfirmanden også føler de ejer billederne.

 

Gravid fotografering i hjemmet

Ved at få fotograferet sin gravide mave i hjemmet, har vi mulighed for at præge mavebillederne i retning af det mere personlige. Fx kan barnet sutter, legetøj, eller babytøj komme med på billederne. Vi har endvidere breddere mulighed for at skifte tøj og miljø i hjemmet. Gravid fotoet nedenfor et taget i deres soveværelse i hende pyjamas.

Dette gravid billede er taget som et siluet i døren, hvor hele kroppen kan ses, og derved mere fokus på kroppens smukke former frem for den gravide.
Parret venter sig en lille datter, og bruger derfor hendes tøj mod mors gravide maven
Lige udenfor parrets hjem var der smukke omgivelser, som indbød til at få taget billeder. Ved mavebillederne er der både lagt vægt på kemien imellem parret og den kommen opgave omkring et at være forældre 🙂
Og det sidste skønne gravid portræt, hvor den gravide sidder selv. Som fotograf er det fedt at krydre billederne med det uskyldige omkring graviditetn og så det rå, som er i bygningen

Baby fotografering i hjemmet

Børnebillede serie er taget i deres hjem, hvor alle er afslappet, og tæt på de ting som Mikkel kender og holder af. Disse børnefotos er et udpluk af en serie, hvor vi startede med ham i tøj i køkkenet, hvor der var super lys og hvis væg.

Forældrene spiller meget musik og kunne mærke at musik og klaver var en vigtig del af deres hverdag, og Mikkel blev glad når hans mor sang. Så et billede ved klaveret var jo oplagt 🙂

Vi har alle fået varme og sætter mikkel i en stol med et fåretæppe, med dejlige lange bløde hår, som var lige til at putte i munden 🙂

Disse baby billeder er fotograferet i deres stue, og Mikkels mave og elastikker på kroppen kommer virkelig til synes. Han er for dejlig 🙂

 

 

Jeg elsker de små detaljer, og synes at de sidste baby fotos her siger alt om, hvorfor babyer bare er for skønne. De bitte små baby føder og hænder holder om hinanden, og billedet til højre, er fotograferet midt i et nys. SKØNT 🙂

 

Nyfødt fotografering

Så får i lige en hel nyfødt serie af den skønne tobias. Under baby fotograferingen fokuserede jeg på detaljer, hans u

dtryk, de små fødder, og øjnene. Billederne er fotograferet i deres hjem, hvor han var tryg og tæt på mad og vante rammer, da det er vigtigt at både baby og forældre er afslappet under fotograferingen. Jeg som fotograf bruger det naturlige lys som kilde under mine fotograferinger, så blitzen ikke generer babyen 🙂

 

Baby fotos
Baby fødder
Nyfødt billeder
Mor og søn baby hænder
Baby øjne med udtryk

Institutionsfotografering

fotografering i børnehaver, vuggestuer, dagsinstitution og skoler

Fotografering skal være en sjov oplevelse

Fotograferingen dagen skal være sjov og afslappende for børn og voksne, så de bedste børnebillederne og udtryk kommer frem. Jeg gennemgår dagen med jer inden vi går i gang, og der tages hensyn til jeres særlige behov og ønsker.

Spontanitet og glæde skaber gode billede

Jeg skal opleves som fluen på væggen, i børnehaven eller vuggestuen, som fanger børnene når de har det sjovest og er gladest, hvilket fx er når de gynger, laver sandslotte i sandkassen osv. Altså bliver der fotograferet på børnenes præmisser

Børnehave foto – børnebilleder der viser jeres børn.

Jeg er en kvindelig fotograf der med stor indlevelse og engagement tager børnehave

foto. Fotograferingen af børnene i børnehaven skal være sjov for alle, så billederne bliver udtryksrige og viser børnene som I ser dem i afslappet og sjovt miljø.

Jeg gennemgår dagen med jeres børnehavde inden, så fotograferingen på dagen er lige til, og derved kan tilgode se eventuelle ønsker og behov.

Som fotograf til børnehave bliver deres fotograferet individuelle børnefotos af børnene og gruppefotos. Der er både mulighed for fotografering af gruppebilledet indendørs og undendørs.

[photosmash]

Børne billederne ovenfor er en blanding af opstillede billeder foran medbragt baggrund og børn i leg. Forældrene har inden fotograferingen taget stilling hvilke billeder de ønsker, så jeg ved om de skal fanges foran baggrund eller mens de leger.

Priser pr. stk. for forstørrelser

10×15 cm kr. 50,‐

13×18 cm kr. 65,‐

15×21 cm kr. 75,‐

18×24 cm kr. 95,-

20×30 cm kr. 115,‐

Priser pr. stk. for et billede digitalt  (kan være fælles billedet)

1 billede på en CD kr. 50,-

2 billeder på en CD kr. 90,-

3 billeder på en CD kr. 130,-

4 billeder på en CD kr. 170,-

5 billeder på en CD kr. 210,-‘

Pakke: 4 stk. 13×18 cm + 1 fælles 15×21 = 230,-

Fotograf www.kidzfoto.dk – den kreative børnefotograf

Fotograf Odense

Børnefotograf Odense

Som fotograf i Odense, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

Fotograf Odensebørne-fotograferingFotograf Esbjergfotografering-af-børn

Fotograf Odense

En kreativ fotograf (Odense) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Odense, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Odense

Fotograf gravid i Odense til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.

Se mere om en professionel fotograf i Odense her.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

FLOTTE mavebilleder :)

Kære stine

Jeg havde jo som sagt altid hadet at blive fotograferet, men må sige at det var en utrolig behagelig oplevelse under fotograferingen af min gravide mave. Det var så dejligt afslappende, og du var rigtig god til at guide.

Takker for en nogle fantastiske mavebilledet 🙂

Kærlig hilsen Pia Christiansen

flotte børnebilleder:)

Tja… kan jo ikke sige andet, end tak for nogle virkelig skønne billeder. Trods lidt pivet miner fra den mindste fik du alligevel smil og glæde frem.

GODT stykke arbejde!!!!

Venlig hilsen

Trine Trudslev

WAUWWWW nogle babyfotos

Hej stine

100000000-tak for fantastiske børne billeder. Vi have en helt forrygende oplevelse med dig i Mindeparken, som børnene snakker om endnu 🙂

Hilsen Charlotte Nielsen

Konfirmand fotografering på anden dag

Der sker rigtig mange ting på konfirmations dagen, og det kan være svært at få presset en fotografering. Jeg tilbyder en konfirmations portrætter på en anden dag, hvor der er ro og tid til de spændende og kreative konfirmand fotos. Endvidere er stemningen utrolig afslappet og mere afslappet omkring konfirmations kjolen eller blå mandag tøjet.

Læs mere om konfirmations portrætter

Fotograf Horsens

Som fotograf Horsens er der gode muligheder for kreative og spændende børne billeder og mave fotos. Fotograferingen af børn eller gravide kan foregå hjemme hos JER eller ude i naturen, som strand, skov, park eller legeplads. Det kan også være en god ide at have en fodbold, sæbebobler eller andet, så børnene synes fotograferingen er sjov. Fotografering af børn handler om at skabe den afslappede og hyggelige stemning, så børnene føler sig trygge og får lyst til at lege og have det sjovt. Det er her de bedste børnebilleder bliver til.

Læs mere om børnefotografen her.

børnefoto_zz børnefotografering fotografering-af-børn

Børnebilleder ved Fotograf Horsens

Horsens er fyldt med gode steder hvor man kan lave mange sjove og anerledes børnefoto. Der er hyggelige parker, søer, vand, legepladser og gamle bygninger. Man kan også få de flotteste børnebilleder hjemme hos jer selv i haven, eller på legepladsen ved siden af huset. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når man bevæger sig ud, som fotograf Horsens og laver børnebilleder 🙂

Fotograf Horsens

børnebillederbørne-fotografering

Fotograf i Horsens til Portræt.

Fotograf Vejle

Børnefotograf Vejle

Som fotograf i Vejle, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børne-fotografering børnefoto_zz børnefotografering fotografering-af-børn

Fotograf Vejle

En kreativ fotograf kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Vejle, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravide foto Vejle

Fotograf gravid i Vejle til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.

mavefotosgravid-fotograf11gravid-fotograf

Fotograf Aarhus

Børne foto Århus

Børne billeder taget ved fotograf i Århus kan blive fotograferet i mit studie i Århus C eller on-lokation. On-lokation børne foto kan være hos jer privat eller ude. Jeg kan blandt andet anbefale Mindeparken, Stranden ved Varna Palæet, Risskov. Det gode ved fotografering i naturen ( onlokation), er at det er nemmere at fast holde børnenes fokus, ved at spille med bold, blæse sæbebobler, eller køre på cykel. De glemmer, at de bliver fotograferet, og synes det hele er sjovt og spændende. Derved får vi de bedste børnebilleder, hvor der er liv og glæde. I forældre, skal tage de ting med, som i ved/tror virker bedste på jeres børn. Som børnefotograf i aarhus, er det vigtigste for mig, at alle har det sjovt 🙂 Velkommen til fotograf Aarhus.

fotografering til babybørnefotografering

Fotograf Aarhus

I Aarhus er der masser af muligheder for at lave sjove og anerledes børnebilleder. Der er naturområdet ved Varnapalæet, der er den permanente. Man kan også køre ud til Marselisborg skoven. Eller det smukke område omkring Moesgaard Museum. Mindeparken er også utrolig smuk. Vil man lave nogle mere “rå” børnefoto, så er Århus fyldt med gamle baggårde og på havnen har man de gamle rustikke kornsiloer, der også kan blive en flot baggrundskulisse for kreative børnebilleder.

Se vores priser her.

Fotograf Aarhus

børnebilleder i naturenaarhus børnbørne-fotograferingbørnefoto_zzfotografering-af-børn

Gravid fotografering

Gravidfoto kan blive fotograferet i mit studie i århus C eller ude i naturen. Her kan blandt anbefales Den Permanente og Moesgaard strand. Man kan evt også blander den gravide foto med billeder først i hjemmet og så gravide billede i naturen.

gravid-fotograf gravid-fotograf11

Fotograf Silkeborg

Børnefotograf Silkeborg

Til børnebilleder er området omkring Silkeborg søerne et ideelt, hvor børnene kan løbe, lege, puste sæbebobler osv. Børne foto skal vise børnene som de er, altså hvor de er afslappet og har det sjovt.

fotografering af børn

 

børnefoto i haven

 

Gravid foto Silkeborg

Mavebilleder i Silkeborg kan foregå hos jer privat eller ude i naturen, der er både mulighed for gravide billede ved Silkeborg søerne eller i skovene omkring.

mavebilleder

Fotograf Randers

Børne foto Randers

Skoven i Randers er et godt sted for børn, hvor de kan lege, have det sjovt og bare være sig selv. Børne billeder bliver til når børn er sig selv og har det sjovt. Som børnefotograf nyder jeg at se det glimt i øjet som siger ALT om netop Jeres børn. Det handler simpelthen om at komme ned i børnehøjde og skabe en stemning, så børnene slapper af og hygger sig, imens fotografen får lov til at fotografere dem. Dette giver altid det bedste resultat. Børn er spontane væsner og de skal have lov til at lege og så må fotografen bare følge med. Som fotograf Randers, kender jeg mange gode lokationer godt hvor man kan lave unikke børnefotos.

Fotograf Randers

børnebilleder i naturen

Fotograf Randers

I Randers er der mange smukke naturomgivelser, hvor man kan tage hen og lave flotte børnebilleder. Kidzfoto kendr selvfølgelig mange af dem, da vi har været der ofte før. Men vi kan også lave spændende børnefoto hjemme hos jer, i haven, på den lokale legeplads, eller i en skov eller mark. Det vigtigste er bare barnet føler sig tryg og hygger sig, så kommer de gode billeder af sig selv. Jeg er din fotograf Randers til børnefotografering.

Læs mere om mig her.

børne-fotografering børnefoto_zz børnefotografering fotografering-af-børn

Fotograf gravid Randers

Gravid fotografering i Randers kan foregå hjemme hos Jer, på havnen, skoven osv. Mavefotos bliver en blanding af sensuelle billeder og kunstneriske gravid billede

mavefotosgravid-fotografgravid-fotograf11

Fotograf Kolding

Børne foto i Kolding

Naturen i og omkring Kolding er perfekt til fotografering af børn. Der er Kolding Fjord, hvor der er plads til at børnene boltre sig i vandet, løbe i sandet eller finde strandskaller på stranden, eller Kolding Hus der giver rå og romantiske billeder. Børnebillederne bliver spontane og fyldt med livsglæde. Endvidere fantastiske muligheder for familiebilleder. Billederne kan også blive fotograferet hjemme hos jer privat.

børne-fotografering børnefoto_zz børnefotografering fotografering-af-børn

Fotograf Kolding

I kolding er der masser af dejlige steder at lave børnefotografering. Jeg kender Kolding rigtigt godt og ved hvor mange af de gode lokationer er at finde. Men man kan også lave sjove og anerledes børnefotos hjemme hos jer selv, i haven, på den lokale legeplads, ved skolen eller på en mark for den sags skyld. Det vigtigste er bare at børnene hygger sig og slapper af i fotografens selskab. Som fotograf Kolding, kan jeg altid garantere flotte og anerledes børnebilleder.

Se mere om Kidzfoto her.

børnebilleder i naturen

Fotograf Kolding

Gravid foto i Kolding

Mavebilleder i Kolding kan blive fotograferet i Jeres hjem eller ude i den smukke natur. Som gravid fotograf lægger jeg vægt på den gravides mave og den moderlige glæde som bliver blandet med kant, spænding og natur.

mavefotosgravid-fotografgravid-fotograf11

Læs om en dygtig fotograf i Kolding her.

børnefotos til Julegave – julegave ide

Fotograf Bogense

Børnefotograf Bogense

Som fotograf Bogense, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Bogensebørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Bogense

En kreativ fotograf (Bogense) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Bogense, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Bogense

Fotograf gravid i Bogense til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Bramming

Børnefotograf Bramming

Som fotograf Bramming, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Brammingbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Bramming

En kreativ fotograf (Bramming) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Bramming, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Bramming

Fotograf gravid i Bramming til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Vojens

Børnefotograf Vojens

Som fotograf Vojens, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Vojensbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Vojens

En kreativ fotograf (Vojens) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Vojens, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Vojens

Fotograf gravid i Vojens til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Fredericia

Børnefotograf Fredericia

Som fotograf i Fredericia, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børne-fotograferingbørnefoto_zzFotograf Esbjergfotografering-af-børn

Fotograf Fredericia

En kreativ fotograf (Fredericia) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Fredericia, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravide foto Fredericia

Fotograf gravid i Fredericia til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.

Gode fotos ved en fotograf fra Fredericia her.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Hammel

Fotografering af børn og gravide i Hammel

Vil i gerne have lavet nogle kreative børnefotos ved en erfaren kvindelig børnefotograf? Børnebilleder med glød og spontanitet? Jeg er fotograf og jeg kører i hele Jylland og på fyn. Vil i have anerledes børnefotos ved en fotograf i Hammel, så smid mig en mail, og jeg kommer gerne og laver de smukkeste billeder af jeres børn.

børnefotografering

Jeg laver også billeder af gravide både i fotostudiet og i naturen. Gravidfotografering i naturen giver altid smukke og spændende mavebilleder.

gravid-fotografering

Kidzfoto er kendt for sine unikke og flot behandlede børnefotos.

Fotograf Vejen

Børnefotograf Vejen

Som fotograf Vejen, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Vejenbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Vejen

En kreativ fotograf (Vejen) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Vejen, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Vejen

Fotograf gravid i Vejen til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Dygtige fotografer

Kidzfoto Anbefaler

I Danmark findes der mange gode fotografer. Og da Kidzfoto har børnefotografering og gravidfotografering, som speciale. Så er der masser af andre gode og dygtige kollegaer, der laver masser af forskellige fotograferinger. Som fotograf laver man naturligvis varierede opgaver. Jeg har dog valgt at specialisere mig i fotografering af småfolk og gravide maver 🙂

fotograf_kollage-HORSENS

Bryllupsfotografering

Indenfor bryllupsfotografering findes, der mange fotografer, der tilbyder bryllupsbilleder. Jeg personligt synes dog ikke alle er lige gode til de opgaver. For mig er der stadig mange gode, men jeg vil da gerne pege på et par stykker herunder :

  • Forevigt.dk – De laver top professionelle bryllupsbilleder. De kører i hele landet og billedstilen er meget kreativ
  • Vores Store Ja – De laver mere personlige bryllupsfotos på en kunstnerisk måde.
  • DK bryllupsfotografi – er landsdækkende og knald dygtige fotografer, med en anerledes og spændende tilgang til bryllupsfotografiet

Dygtige lokale fotografer i Jylland, på Fyn og Sjælland

Rundt omkring i Danmark er der jo også dygtige fotografer i de forskellige byer. Og jeg har igennem tiden mødt mange af dem. Det er igen som med bryllupsfotograferingen, stor variation i kreativitet og kvaltet. Men jeg har da flere fotografer, jeg godt tør anbefale indenfor erhvervsfotografering og fotografering af private mennesker til blandt andet portrætfoto, facebook profilfoto, modefoto, kunstfoto, linkedin foto, dating fotos, billeder til reklame og tidsskrifter og meget andet.

Fotograf Haderslev

Børnefotograf Haderslev

Som fotograf i Haderslev, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Haderslevfotografering-af-børnbørne-fotografering

Fotograf Haderslev

En kreativ fotograf (Haderslev) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Fredericia, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

Se billeder fra fotografering i Haderslev her.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravide foto Haderslev

Fotograf gravid i Haderslev til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Rødding

Børnefotograf Rødding

Som fotograf Rødding, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Røddingbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Rødding

En kreativ fotograf (Rødding) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Rødding, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Rødding

Fotograf gravid i Rødding til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Børkop

Børnefotograf Børkop

Som fotograf Børkop, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Børkopbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Børkop

En kreativ fotograf (Børkop) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Børkop, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Børkop

Fotograf gravid i Børkop til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Esbjerg

Børnefotograf Esbjerg

Som fotograf Esbjerg, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børne-fotograferingbørnefoto_zzFotograf EsbjergFotograf Esbjerg

Fotograf Esbjerg

En kreativ fotograf (Esbjerg) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Esbjerg, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Esbjerg

Fotograf gravid i Esbjerg til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
gravid-fotograf11

Fotograf Grindsted

Børnefotograf Grindsted

Som fotograf Grindsted, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Grindstedbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Vejen

En kreativ fotograf (Vejen) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Vejen, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark..

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Vejen

Fotograf gravid i Vejen til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Holsted

Børnefotograf Holsted

Som fotograf Holsted, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

børnefoto_zzFotograf Holstedbørne-fotograferingfotografering-af-børn

Fotograf Holsted

En kreativ fotograf (Holsted) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Holsted, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravid foto Holsted

Fotograf gravid i Holsted til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11

Fotograf Viborg

I Viborg er der gode steder at fotografere. Det kan være gravide billede ved Viborg søerne, eller i hjemmet, eller børnefotografeing på på jeres ynglings legeplad. Det er alt op til jer om  🙂

børnebilleder

 

mavebilleder

Fotograf Herning

Som fotograf til baby og børnefotograf, er Herning et skønt sted at fotograferer i. Fotograferingen af børn eller den gravide foto kan foretages i naturen omkring eller i vante rammer i hjemmet. Det handler om at vælge det sted hvor børnene har det sjovt.

børnebilleder i naturen

fotografering af børn

Læs mere om en professionel fotograf i Herning her.

Fotograf Middelfart

Børnefotograf Middelfart

Som fotograf Middelfart, er der fantastiske steder, hvor fotograferingen af børn og babyer kan foregå. Der er skovene og strandende, som viser en fantastisk natur, og hvor barnet kan løbe, lege og have det sjovt. Det er vigtigt som fotograf, at børnene er i deres rette element, så billederne viser glæde og spontanitet.

Læs mere om børnefotografering her.

Fotograf Middelfartbørnefoto_zzFotograf Esbjergfotografering-af-børn

Fotograf Middelfart

En kreativ fotograf (Middelfart) kan altid levere flotte og anerledes billeder uanset hvor hun bliver placeret. Jeg elsker at fotografere i børnehøjde og ved hvor vigtigt det er at skabe de hyggelige rammer for ungerne, så de kan slappe af og bare hygge og lege. Jeg er fotograf Middelfart, og jeg kender en masse gode steder for børnefotografering. Men man kan også lave flotte og sjove børnefoto hjemme hos jer selv, den lokale legeplads, i skoven eller bare på en simpel mark.

Se billeder fra en dygtig fotograf i Middelfart her.

børnebilleder

Fotograf Vejle

Gravide foto Middelfart

Fotograf gravid i Middelfart til gravide billede, kan fotograferingen foregå hjemme hos jer, eller ude i naturen. Nogle blander det også, så vi starte i hjemmet, og laver de gravide foto i undertøj og så bagefter gå ud. Din partner er også velkommen på nogle af billederme.
mavefotosgravid-fotograf
 gravid-fotograf11