21960862 mail@kidzfoto.dk

Julen nærmer sig med hastrige skridt og findes der bedre gaver end de personlige? Børnebilleder i julegave er altid en god ide. Hvis ikke I kan nå det inden jul eller hellere vil have taget billeder på en anden årstid, så giv et gavekort og vi planlægger de børnebilleder I drømmer om.

Den personlige julegave

Fotograf Stine Bro tilbyder den personlige julegave i form af børnebilleder i høj kvalitet. Overrask familien med gode billeder af børnene, som vil glæde i årevis efterfølgende. En anden mulighed er også, at give et gavekort til en fotografering med børnene, både så modtager får oplevelsen sammen med børnene og måske selv kan være med på nogle af billederne. Billeder som modtageren kan glædes over mange år frem.

Ring og hør nærmere

Julen nærmer sig, så ring og hør nærmere i forhold til at få booket en tid. Jeg har et studie i Hasseris vi kan bruge eller vi kan tage ud i den smukke natur. Jeg kommer også gerne hjem til jer med kamera, baggrund og lamper. Du bestemmer. 

Èn kreativ time i skoven, studiet eller i jeres hjem og I har efter et par dage et fantastisk resultat, som vil smelte modtagers hjerte.

Over 10 års erfaring

Mulighederne for den perfekte julegave er mange og jeg, Stine Bro, har over ti års erfaring med børnefotograferinger. Jeg har selv en søn, så jeg ved godt hvad det kræver, at skabe en god og tryg oplevelse. Derudover skal du vide, at hvis dit barn/ dine børn har en dårlig dag, det regner meget eller hvad det nu måtte være, der af gode grunde står i vejen, er der mulighed for gratis ombookning.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige jeres skønne børn,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸