21960862 mail@kidzfoto.dk

Børnefotografering med Kidzfoto

Børnebilleder taget ved fotograf Stine Bro kan foregå i mit studie i Aalborg, men vi kører oftere og oftere til Aarhus.  Dette kan være i jeres hjem eller on-lokation.

Det gode ved børnefotografering i naturen er blandt andet, at det er nemmere at fastholde børnenes fokus, ved at spille med bold, blæse sæbebobler, eller køre på cykel. De glemmer, at de bliver fotograferet, og synes det hele er sjovt og spændende. Derved får vi de bedste børnebilleder, hvor der er liv og glæde. Forældrene bør derfor medbringe de ting som virker bedst på deres børn.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING I NATUREN HER

On location i Aarhus

On-lokation billeder kan være i jeres private privat eller ude. Jeg kan blandt andet anbefale Mindeparken, Mosgårdstrand, ved Varna Palæet, eller Risskov skov. Man kan også køre ud til Marselisborg skoven. Eller det smukke område omkring Moesgaard Museum. Mindeparken er også utrolig smuk. Vil man lave nogle mere “rå” børnefoto, så er Århus fyldt med gamle baggårde og på havnen har man de gamle rustikke kornsiloer, der også kan blive en flot baggrundskulisse for kreative børnebilleder.

       

Som børnefotograf i Aarhus, er det vigtigste for mig, at alle har det sjovt!

Læs mere om vores priser her.

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bro.