21960862 mail@kidzfoto.dk

Jeg, børnefotograf Stine Bro, elsker at tage ud i de smukke efterårsfarver, for at lave magiske efterårsfotografering. Jeg en mobil fotograf, der tager ud i det meste af landet for at fotografere. Jeg møder gerne jer der hvor I er, måske I kender det perfekte sted til en efterårsfotografering nær jer. Ellers har jeg helt sikkert et godt bud. Jeg er på farten som børnefotograf næsten alle dage i året, det har jeg været siden 2009 – både sommer, efterår, vinter og forår.

Naturen giver mange muligheder

I naturen er der mange muligheder for, at skabe dybde til billederne i form af diverse baggrund samt leg og aktiviteter i efterårsbladene. Vejret er for det meste godt, men det skulle regne, finder vi en anden dag, kvit og frit. Vi afsætter altid rigeligt med tid, så vi ikke har travlt. Naturen giver børnene mulighed for at løbe krudt af og vi kan bevæge os rundt, så det bliver en efterårsfotografering i børnehøjde.

Forberedelser til en efterårsfotografering

Mange af forberedelserne til en børnefotografering er forberedelser, som jeg tager mig af. Det kan være en rigtig god ide, at have snacks med, så vi er sikre på, at sulten ikke bliver en forhindring for fotograferingen. Jeg har selv en dreng og jeg ved, hvordan et lavt blodsukker kan skabe uro. Dette glæder både i og uden for studiet. 

Til en efterårsfotografering, er en vigtig detalje barnets påklædning. Det skal være praktisk alt efter vejret. Hvis du mangler lidt inspiration til noget smart børnetøj til en fotografering, så tjek for eksempel denne side ud.

Få mere viden om udendørsfotograferinger generelt her.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸