21960862 mail@kidzfoto.dk

Søger du en dygtig fotograf i Aarhus, der fotograferer børn, babyer, familier, søskende i afslappende omgivelser, så er du helt rigtig her hos Kidzfoto.dk.

Fotograf i Aarhus – ved en passioneret børnefotograf

Vi ved jo at alle børn er forskellige, og nogen børn har brug for mere tid for at kunne slappe af foran et kamera og være sig selv end andre. Og det skal der altid være tid til. Jeg ved per erfaring det er dér de bedste børnebillede bliver til. Jeg holder mig derfor gerne i baggrunden og observerer barnets leg, og giver så få anvisninger som muligt. På den måde kan jeg fange de naturlige udtryk.

Jeg foretrækker at arbejde med naturligt lys, og fotograferingen foregår derfor for det meste on location. Det kunne f.eks. være dit eget hjem, en park eller en legeplads. Mulighederne er mange.

Læs mere om fotografering i Aarhus her.

Mit mål er at skabe et varigt minde for dig og din familie – at fastholde de smukke, søde, magiske og flygtige øjeblikke i dit barns liv. Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn, der bare er børn – i omgivelser hvor de kan føle sig trygge og ubekymrede. Derfor tilbyder jeg fotografering i og omkring eget hjem.

Fotograf Aarhus børn

Hvad skal der så ske med disse billeder?Jeg foretrækker helt klart at bruge dem til personlige vægdekorationer. Efter min mening skaber familie- og børneportrætter størst glæde, når de bliver hængt op på væggen, hvor de kan værdsættes hver eneste dag, fremfor at blive gemt på en harddisk eller CD. Derfor tilbyder jeg print i et stort udvalg af størrelser og materialer i bedste kvalitet.

Fotograf Aarhus børn

Læs mere om fotografen her. – Fotograf Aarhus børn