21960862 mail@kidzfoto.dk

Fotografering af nyfødt pige, nær Aalborg i Nordjylland. Jeg var hjemme hos den lille pige og hendes skønne storsøster. Mor og far ønskede nogle billeder af den kun 3 uger gamle pige. Storesøster ville også være med på billederne, så dette blev selvfølgelig arrangeret. Det hele gik stille og roligt for sig, selvom den lille var mere vågen under fotograferingen end normalt.

Hvor gammel skal den nyfødte helst være til en fotografering?

Når man ønsker at få taget billeder af sin nyfødte, vil jeg ofte anbefale at fotograferingen finder sted når baby ca. er 10 dage gammel. Det lyder for nogle, som meget tidligt, hvilket det i princippet også er. Men i de første 10 dage sover baby meget mere, og er derfor noget mere let at møblere rundt på, for at få de ønskede positioner og udtryk. I må huske på, at babyen ikke lider nogen form for last under fotograferingen, og dermed betyder det ikke noget at baby ikke er mange dage gammel. Derudover er en hjemmefotografering endnu mere afslappet end hvis billederne skulle tages i et studie. I dette tilfælde er den lille 3 uger gamle pige fotograferet med sin storesøster derhjemme. Det er både afslappende for forældre og børn at befinde sig i de vante omgivelser.


Stilen gennem billederne

Hvis I ønsker en bestemt stil gennem billederne, er i meget velkomne til at komme med jeres ønsker. Der er mange forskellige måder at fotografere en baby, med mange forskellige baggrunde. Dog skal jeg nok vejlede jer, så vi stadig opnår det helt rigtige resultat, som alle bliver glade for.

Hvis I undrer jer over hvordan en fotografering i et studie ser ud i forhold til en hjemmefotografering, så kan i finde et eksempel lige HER.

Husk at der også er mulighed for at give et gavekort til en fotografering, eller nogle skønne billeder, som ovenstående i julegave.

HER kan du finde noget lækkert tøj til fotograferingen.