21960862 mail@kidzfoto.dk

Fotografering skal være en sjov oplevelse

Fotograferingen dagen skal være sjov og afslappende for børn og voksne, så de bedste børnebillederne og udtryk kommer frem. Jeg gennemgår dagen med jer inden vi går i gang, og der tages hensyn til jeres særlige behov og ønsker.

Spontanitet og glæde skaber gode billede

Jeg skal opleves som fluen på væggen, i børnehaven eller vuggestuen, som fanger børnene når de har det sjovest og er gladest, hvilket fx er når de gynger, laver sandslotte i sandkassen osv. Altså bliver der fotograferet på børnenes præmisser

Børnehave foto – børnebilleder der viser jeres børn.

Jeg er en kvindelig fotograf der med stor indlevelse og engagement tager børnehave

foto. Fotograferingen af børnene i børnehaven skal være sjov for alle, så billederne bliver udtryksrige og viser børnene som I ser dem i afslappet og sjovt miljø.

Jeg gennemgår dagen med jeres børnehavde inden, så fotograferingen på dagen er lige til, og derved kan tilgode se eventuelle ønsker og behov.

Som fotograf til børnehave bliver deres fotograferet individuelle børnefotos af børnene og gruppefotos. Der er både mulighed for fotografering af gruppebilledet indendørs og undendørs.

[photosmash]

Børne billederne ovenfor er en blanding af opstillede billeder foran medbragt baggrund og børn i leg. Forældrene har inden fotograferingen taget stilling hvilke billeder de ønsker, så jeg ved om de skal fanges foran baggrund eller mens de leger.

Priser pr. stk. for forstørrelser

10×15 cm kr. 50,‐

13×18 cm kr. 65,‐

15×21 cm kr. 75,‐

18×24 cm kr. 95,-

20×30 cm kr. 115,‐

Priser pr. stk. for et billede digitalt  (kan være fælles billedet)

1 billede på en CD kr. 50,-

2 billeder på en CD kr. 90,-

3 billeder på en CD kr. 130,-

4 billeder på en CD kr. 170,-

5 billeder på en CD kr. 210,-‘

Pakke: 4 stk. 13×18 cm + 1 fælles 15×21 = 230,-

Fotograf www.kidzfoto.dk – den kreative børnefotograf