21960862 mail@kidzfoto.dk

En graviditet er en af de største oplevelser og starten på et helt nyt liv, både for barnet og resten af familien. Og før du får set dig om, er den fine gravide mave blevet til dit fine lille spædbarn. Jeg elsker, at være med til at forevige de store øjeblikke i mine kunders liv og en gravidfotografering, står højt på listen.

Udendørs gravidfotografering

Der er noget magisk ved en gravidfotografering i naturen. Naturen og den gravide kvindelige figur, er en perfekt kombination. Den naturlige skønhed og den gravide kvinde, som er klar til at blive mor.

I naturen er der mange muligheder for, at give dine mavebilleder præcis den følelse du søger. Det kan være stranden med vinden i håret og fødderne i vandkanten eller skoven med de majestætiske træer og flotte grønne farver. Vi snakker sammen om dine ønsker og finder den lokation, som passer til dine ønsker.

Her kan du se et eksempel på en graviditetsfotografering på havnen i Aalborg her.

Gravidfotografering i hjemmet

En gravidfotografering i hjemmet, kan være en god ide, da det kan skabe mere tryg og afslappet stemning for den gravide og kan eventuelt kombineres med billeder i haven. Uanset hvor fotografering foregå, er det mit ansvar som professionel fotograf, at du har det godt er tryg ved fotograferingen.

En anden god grund til, at det kan være specielt med en gravidfotografering i hjemmet er, at din dagligdag kan indgå i billederne, måske en speciel hyggekrog i stuen eller under der store æbletræ i haven.

Her kan du se en gravidfotografering i hjemmet med familien her

Gravidfotografering i studiet i Aalborg

Ønsker du helt klassiske graviditetsbilleder, med specielt fokus på det rette lys og formerne, har du selvfølgelig også mulighed for at blive fotograferet i mit fotostudie i Aalborg, Hasseris. I studiet har jeg forskellige miljøer og baggrunde, så du igen får en masse forskellige looks og billeder at vælge imellem.

Mit fotostudie finder du her.

Glem ikke resten af familien

Giv billedserien en dejlig variation ved, at invitere resten af familien med til gravidfotograferingen. Hvis den kommende nyfødte har søskende, så inviter dem med til en del af fotograferingen og skab kærlige familieminder.

Din partner er også mere end vedkommende til en del af fotograferingen, så billederne bliver en blanding af den kommende mor og de kommende forældre, hvor man kan se kærligheden til maven og kærligheden til hinanden.

Sidst men ikke mindst, familiens kæledyr. Kæledyr er også en del af familien og kan være med til at skabe en sjov og kærlig vinkel til gravidfotograferingen.

Praktisk info

Da det ikke er hver dag man er gravid og står foran et kamera, forventer jeg ikke, at du ved hvordan du skal poserer foran et kamera. Jeg guider dig igennem poseringer, som passer til din krop, og afhængigt af hvordan lyset rammer dig og din mave.

Jeg forventer ikke, at du ved hvordan da skal poserer foran et kamera. Jeg guider dig igennem forskellige poseringer, som passer til din krop og dine ønsker.

I timerne inden din gravidfotografering skal du have løstsiddende tøj på for at minimere mærkerne på kroppen. Du skal have forskelligt tøj klar f.eks. undertøj, kjoler der sidder tæt om maven, gennemsigtig natkjole eller en skjorte der kan stå åbent. Du skal kun vælge tøj du føler dig tilpas i.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse mer jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸