21960862 mail@kidzfoto.dk

Vi kender alle til det – stress til familiefesten, når man skal være mor/far + vært/værtinde og samtidigt fotograf. Jeg vil glædeligt tage lidt af presset fra dine skuldre, ved fotografere alt hvad der fotograferes kan. Så kan du nyde familiefesten og shine foran kameraet med dine børn. Hvad en det er til familiefesten eller konfirmationen.

Fotograf til familiefest

Fotograf til konfirmation og konfirmandfotografering

En af højdepunkterne for en forældre er at kunne give sit barn en uforglemmelig konfirmation!

Men vil din konfirmand og dig også gerne have muligheden for at forevige den store dag? Vil du som forældre også gerne selv være med på nogen af billederne?

Som forældre vil I være dem der havde den flotteste og sjoveste ikke? Og vi kan ikke komme udenom, at det i 2019 er en medfølge at man lige skal flashe de vellykkede festlogheder for sit netværk på SoMe. Et par lækre men naturlige konfirmandportrætter i en høj opløsning til væggen gør da heller ikke noget vel?

Jeg springer til som konfirmandfotograf og diverse familiefester Aalborg, Aarhus, Vejle og alt derimellem, også på helligdage.

Læs mere om konfirmandfotografering her:
https://www.kidzfoto.dk/konfirmation/

Konfirmationsfoto
Konfirmandportræt

Hvordan forgår fotografering til større fester?

Jeg starter med at forventnings afstemme med dig som kunde om dine ønsker. Med det opnår jeg indsigt i, om der ønskes fotografering for eksempel en time, den halvefest eller hele festen. Du ud vælger passagen og hovedpersonerne.

Ønsker I “fluen på væggen”-billeder eller “stemningsbilleder” er det vigtigt for mig at vide om der er nogle personer som slet ikke ønsker at blive fotograferet.

Når det er sagt, forsøger jeg for det meste at tage billeder af flest mulige deltagere til familiefesten, men med fokus på hovedpersonerne/hovedpersonen naturligvis.

Konfirmandfotografering

Har du nogen billeder fra pinterrest, som du har gået og samlet og følt dig inspireret af? Så send dem til mig, og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Jeg glæder mig til at forevige din og dit barns store dag.

Stine <3