21960862 mail@kidzfoto.dk

Babyfotografering, børnefotografering og fotografering af gravide og mavebilleder kan fotograferes til julegaver indtil d. 16. december.

I skal dog huske på, at hvis julebillederne skal bruges til en fotokalender eller en fotobog, bør de tages tidligere, så de kan nå til print og til levering i tide. I såfald bør I bestræbe jer på at få taget billederne senest i start december.

Ved julefotografering i hjemmet kan vi dele det op, så der bliver fotograferet både indenfor og udenfor, på den måde får i en mere bred billedserie at vælge imellem.

Vi har mange søde rekvisitter i vores studie i Hasseris til julefotografering. Små møbler, kasser, tæpper mm.

I studiet skruer vi op for varmen, når der skal være børn i studiet, så de ikke fryser. Men som det ses på nedenstående billeder, kan børnebilleder taget udendørs også blive rigtig gode. Læs mere om udendørs fotografering på min anden hjemmeside her.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING I STUDIE HER

Fotograf Kidzfoto.dk kører i hele Jylland og på Fyn. En gang imellem tager jeg til Sjælland, så føl jer frie til at kontakte mig herom.

Hvordan booker jeg en fotografering?

Der vil være afsat cirka 1 time af til børnefotograferingen. Dette aftaler vi internt, da det også afhænger af, hvilken pakke i vælger. Forældre og søskende er meget velkommen på billederne også. Familiefotograferinger kan I læse om i linket her.

I kan også booke en julefotografering her

Hvis I ønsker inspiration til, hvordan billederne til en julefotografering kan se ud, jeg har jeg månedlige bogindlæg på min hjemmeside – se linket HER.

Jeg ser virkelig meget frem at høre om dine ideer til jeres julefotografering! 🙂 Vi har 12 års erfaring med børnefotografering hos Kidzfoto.dk.

Følg Kidzfoto på Instagram eller Facebook for mere inspiration fra mit arbejde som børnefotograf.

De bedste hilsner fra fotograf Stine Bro.