21960862 mail@kidzfoto.dk

Når jeg, Stine Bro, arbejder som børnefotograf er det vigtigt for mig, at jeg sørger for, at mine kunder har en god oplevelse. Familierne, der blandt andet udgør mine kunder, har det for det meste sjovt og oplever en hyggelig og afslappet atmosfære. På den måde bliver børneportrætterne mere naturlige og udtrykker stemning. 

Børnefotos bør efter min opfattelse altid udtrykke barnets følelser og derved give udtryksfulde billeder.Børnefotograferingen kan finde sted, allerede fra barnets er helt nyfødt.

Tålmodighed er en af mine værdier som børnefotograf. For jeg ved, at børn ikke altid gør det vi voksne lige havde håbet på, men ved at tage situationen med ro, og være omstillingsparat, skal børnebillederne nok komme blive taget. Jeg er utrolig tålmodig og god til at aflæse, om barnet har brug for lidt pause.

Jeg agerer som fotograf i det meste af Danmark. Jeg har nemlig mobilt udstyr, så jeg kan komme til jeres hjem, sommerhus mm.. Mit studie ligger i Hasseris ved Aalborg, hvis det skulle have interesse.

Påklædning til børnefotos

Uanset hvor en børnefotografering foregår, så er det en rigtig god ide, at have noget mad og drikke med til ungerne. Ligeledes et det mit job også give plads til en lille pause undervejs i fotograferingssessionen.

Børnefotos kan ændre stemning og stil afhængigt af lokationen og omgivelserne. Men bestemt også af tøjet børnene har på. Hav derfor gerne forskelligt tøj med til børnefotograferingen.

LÆS MERE HER OM FORSKELLEN PÅ BØRNEFOTOGRAFERING ON LOCATION VS I STUDIE!

Følg mig på Instagram eller Facebook for mere inspiration fra mit arbejde som børnefotograf.

Jeg er altid til at fange på ovenstående platformer også, såfremt I har en efterspørgsel. Vi kan drøfte mulighederne samt jeres behov for børnebilleder.

Jeg har 12 års erfaring med at fotografere alle typer børn. Men hvis du har spørgsmål ift. mine erfaringer, er jeg åben for at besvare dem også.

De bedste hilsner fra Fotograf Stine Bo.