21960862 mail@kidzfoto.dk

Jeg, børnefotograf Stine Bro, tager ofte ud i det brun-grønne for at lave magiske efterårs børnefotografering. Nedenstående børnefotografier er fra oktober og november sidste år, som blev taget i naturen omkring delvis Blokhus, Aarhus og Aalborg. Som du kan forstå, er jeg en mobil fotograf, der tager ud i det meste af landet for at fotografere. Jeg er på farten som børnefotograf næsten alle dage i året, og det har jeg været siden 2009, både sommer, efterår, vinter og forår.

I naturen er der mange muligheder for at skabe dybde til billederne i form af diverse baggrund samt i form af leg og aktiviteter. Vejret er for det meste godt. Hvis det sker at regne, kan vi find en anden dag, kvit og frit. Naturen gav familien ro til at bruge den tid til fotograferingen der var nødvendig for at familien følte sig tilfreds. Vi afsætter altid rigeligt med tid, så no stess.

Få mere viden om udendørsfotograferinger generelt HER.

Forberedelse optil en børnefotografering

Mange af forberedelserne til en børnefotografering er forberedelser som jeg, Stine Bro, tager mig af. Du som kunde bør have nogle snacks til dit barn/ dine børn, så du er sikker på at sulten ikke ødelægger fotograferingen. Jeg har også en dreng på 7 år, og jeg ved, hvordan et lavt blodsukker kan skabe utro. Dette glæder både i og uden for studiet.

Til en efterårs børnefotografering, er en vigtig detalje barnets tøjvalg. Det skal være praktisk alt efter vejret. Hvis du mangler lidt inspiration til noget smart børnetøj til en fotografering, så tjek for eksempel denne side ud HER.

Hvis du ønsker inspiration til, hvordan en børnefotografering kan I se flere eksempler på børnfotograferinger jeg har lavet i mine bogindlæg i linket HER.

Jeg ser virkelig meget frem at høre om dine ideer til dit efterårs børnefotogerering.

Følg mig på Instagram eller Facebook for mere inspiration fra mit arbejde som børnefotograf.

De bedste hilsner fra Stine Bro.