21960862 mail@kidzfoto.dk

Børnefotografering med mor og far i Botanisk Have i Århus

Børnefotografering med mor og far i Botanisk Have i Århus, som ligger i Midtjylland. I august var jeg en tur i Århus for at tage billeder af en lille familien i den Botaniske Have. Familien havde valgt den Botaniske Have som lokation, grundet de smukke omgivelser og de mange muligheder både for baggrunde og leg. Vejret var skønt og hele den lette og friske stemning i haven, var fantastisk. Et sted som den Botaniske Have, giver både familien men også mig, ro til at arbejde og få nogle skønne billeder i kassen.

Kan en fotografering være en gaveide?

En fotografering kan sagtens være en gaveide, meget vel endda. Op til jul er det oplagt at vi taler om julegaver. Der er både mulighed for at give et eller flere billeder i julegave, måske til mormor og morfar, til farmor og farfar eller nogle helt andre. Derudover er der også mulighed for at give et gavekort til en fotografering i gave. Du kan se priserne på de forskellige fotograferinger lige HER. Hvem vil ikke blive glad for et gavekort til en fotografering i gave? Fotograferingen kan både være af hele familien, men den kan også være af jeres barn/børn. Det er en gave som aldrig forfalder, går af mode eller til sidst ikke virker mere. Et eller flere billeder, er historie og varer for evigt.

Hvad skal jeg forberede til en fotografering?

Mange af forberedelserne til en fotografering er forberedelser som jeg tager mig af. Det altid godt at have noget mad med til børnene/barnet, så du er sikker på at sulten ikke ødelægger fotograferingen. Denne forholdsregel glæder både i og uden for studiet. Hvis fotograferingen skal foregå udenfor, er der en lille detalje som du skal huske på og det er tøjet. Det skal være praktisk alt efter vejret. Hvis du mangler lidt inspiration til noget smart børnetøj til en fotografering, så tjek lige den HER side ud.

Hvis du ønsker inspiration til hvordan en børnefotografering kan se ud, så se med HER.